+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Toč Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

von 31 Bewertungen

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    92%
  • Preis-Leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Iveta Tříletá

Älteres Paar, 10.4.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromír Macháček

Älteres Paar, 3.4.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 23.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 25.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 27.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Junges Paar, 20.11.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Personál hotelu Toč byl velmi příjemný, navzdory organizačním nedostatkům se snažili vždy vyjít vstříc. Hotel je dobře vybaven, jídlo bylo chutné, kladně hodnotím i masáž. Je vhodné objednat si masáž i pobyt v sauně dopředu.

  • Všechny výhody uvedené v nabídce Víkend pro dva nebyly skutečností. Župan pouze k zapůjčení za poplatek, slevovou kartu Jeseník jsme nedostali. Pokoje v prvním patře nevýhodné, je zde slyšet rámus z restaurace i z horního patra. Nedoporučuji pobyt v zimním období, topení v pokoji téměř netopilo a zej v rohovém pokoji byla přes noc zima i pro otužilé jedince.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Toč hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní, pane ???

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
V celém hotelu je topení řízeno automaticky elektronickým systémem a je nastaveno na 22 stupňů dle norem hotelových zařízení. Slevová karta je vydávána na požádání na recepci. V případě, že byl účtován u pobytu "Víkend ve dvou" poplatek za župan, kontaktujte hotelovou recepci a ta s Vámi celou věc bude řešit.

S přáním krásného dne

Leona Vejběrová
vedoucí ubytování rezortu Helios

Roman

Älteres Paar, 13.11.2017

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Katrňáková

Junges Paar, 16.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 9.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Vokál

Älteres Paar, 15.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • čistota na úrovni,jak hotelu,tak okolí ochota personálu neni co vyčíst strava bez chyby dostupnost dopravy bez chyby,jak vlak tak autobus velmi blízko hotelu. naprostá spokojenost a navíc nám vyšlo počasí,takže vše super Vokálovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Maděřičová

Einzelreisender, 14.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Tento termín tu byl klid, personál milý, ochotný, vstřícný. Byli jsme s pejskem, super.

  • Nevím o ničem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 4.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Adam Jirkal

Einzelreisender, 24.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 29.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Detsky koutek :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 28.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MUDr. Jiří Ševčík

Einzelreisender, 5.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Pavlůsek Pavlůsek

Älteres Paar, 25.5.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Tikal

Älteres Paar, 9.4.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Barbora Plašilová

Junges Paar, 29.12.2016

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pekny pokoj Ochotny personal Masaze a sauna primo na hotelu Vlastni restaurace s prijemnymi cenami

  • Nemame co bychom vytkli

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.