+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Toč Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 27 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 20.11.2017

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • Personál hotelu Toč byl velmi příjemný, navzdory organizačním nedostatkům se snažili vždy vyjít vstříc. Hotel je dobře vybaven, jídlo bylo chutné, kladně hodnotím i masáž. Je vhodné objednat si masáž i pobyt v sauně dopředu.

  • Všechny výhody uvedené v nabídce Víkend pro dva nebyly skutečností. Župan pouze k zapůjčení za poplatek, slevovou kartu Jeseník jsme nedostali. Pokoje v prvním patře nevýhodné, je zde slyšet rámus z restaurace i z horního patra. Nedoporučuji pobyt v zimním období, topení v pokoji téměř netopilo a zej v rohovém pokoji byla přes noc zima i pro otužilé jedince.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Toč replied to this review.
Vážená paní, pane ???

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
V celém hotelu je topení řízeno automaticky elektronickým systémem a je nastaveno na 22 stupňů dle norem hotelových zařízení. Slevová karta je vydávána na požádání na recepci. V případě, že byl účtován u pobytu "Víkend ve dvou" poplatek za župan, kontaktujte hotelovou recepci a ta s Vámi celou věc bude řešit.

S přáním krásného dne

Leona Vejběrová
vedoucí ubytování rezortu Helios

Roman

para, 13.11.2017

Olomouc Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Katrňáková

dorośli, 16.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Vokál

para, 15.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • čistota na úrovni,jak hotelu,tak okolí ochota personálu neni co vyčíst strava bez chyby dostupnost dopravy bez chyby,jak vlak tak autobus velmi blízko hotelu. naprostá spokojenost a navíc nám vyšlo počasí,takže vše super Vokálovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Maděřičová

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Tento termín tu byl klid, personál milý, ochotný, vstřícný. Byli jsme s pejskem, super.

  • Nevím o ničem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 4.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Adam Jirkal

podróżujący w pojedynkę, 24.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Detsky koutek :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MUDr. Jiří Ševčík

podróżujący w pojedynkę, 5.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Pavlůsek Pavlůsek

para, 25.5.2017

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Tikal

para, 9.4.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Barbora Plašilová

dorośli, 29.12.2016

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Pekny pokoj Ochotny personal Masaze a sauna primo na hotelu Vlastni restaurace s prijemnymi cenami

  • Nemame co bychom vytkli

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Lešaničová

podróżujący w pojedynkę, 20.8.2016

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Králová

para, 18.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Forgacsova

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dekujeme bylo to super!Prijemny personal pochvalu za dobre papani

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.