+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Toč Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 27 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    97%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 27.11.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Молодая пара, 20.11.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
86 %
  • Personál hotelu Toč byl velmi příjemný, navzdory organizačním nedostatkům se snažili vždy vyjít vstříc. Hotel je dobře vybaven, jídlo bylo chutné, kladně hodnotím i masáž. Je vhodné objednat si masáž i pobyt v sauně dopředu.

  • Všechny výhody uvedené v nabídce Víkend pro dva nebyly skutečností. Župan pouze k zapůjčení za poplatek, slevovou kartu Jeseník jsme nedostali. Pokoje v prvním patře nevýhodné, je zde slyšet rámus z restaurace i z horního patra. Nedoporučuji pobyt v zimním období, topení v pokoji téměř netopilo a zej v rohovém pokoji byla přes noc zima i pro otužilé jedince.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Toč replied to this review.
Vážená paní, pane ???

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
V celém hotelu je topení řízeno automaticky elektronickým systémem a je nastaveno na 22 stupňů dle norem hotelových zařízení. Slevová karta je vydávána na požádání na recepci. V případě, že byl účtován u pobytu "Víkend ve dvou" poplatek za župan, kontaktujte hotelovou recepci a ta s Vámi celou věc bude řešit.

S přáním krásného dne

Leona Vejběrová
vedoucí ubytování rezortu Helios

Roman

Пожилые пары, 13.11.2017

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Katrňáková

Молодая пара, 16.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 9.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Vokál

Пожилые пары, 15.9.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • čistota na úrovni,jak hotelu,tak okolí ochota personálu neni co vyčíst strava bez chyby dostupnost dopravy bez chyby,jak vlak tak autobus velmi blízko hotelu. naprostá spokojenost a navíc nám vyšlo počasí,takže vše super Vokálovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Maděřičová

одинокий путешественник, 14.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Tento termín tu byl klid, personál milý, ochotný, vstřícný. Byli jsme s pejskem, super.

  • Nevím o ničem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 4.9.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Adam Jirkal

одинокий путешественник, 24.7.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 29.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Detsky koutek :)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 28.6.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MUDr. Jiří Ševčík

одинокий путешественник, 5.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Pavlůsek Pavlůsek

Пожилые пары, 25.5.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Petr Tikal

Пожилые пары, 9.4.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Barbora Plašilová

Молодая пара, 29.12.2016

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Pekny pokoj Ochotny personal Masaze a sauna primo na hotelu Vlastni restaurace s prijemnymi cenami

  • Nemame co bychom vytkli

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.9.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Lešaničová

одинокий путешественник, 20.8.2016

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Králová

Пожилые пары, 18.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Forgacsova

одинокий путешественник, 14.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Dekujeme bylo to super!Prijemny personal pochvalu za dobre papani

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.